۱۳۹۹ مهر ۲۸, دوشنبه

سیاست خارجی مجاهدین نمی تواند برعکس باورهای مذهبی ‌آن باشد

نقد برنامه ده ماده‌ای مجاهدین (۹)

 

بند ۹ "برنامه ده ماده ای مجاهدین" مربوط به سیاست خارجی فردای آن جریان است. در این بند آمده است: "۹- سياست خارجی ما مبتنی بر همزيستی مسالمت‌آميز، صلح و همكاری‌های بين‌المللی و منطقه‌ای و احترام به منشور ملل‌متحد خواهد بود."



سازمان مجاهدین یک جریان اسلامی است، مثل حزب مشارکت اسلامی، مثل سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی، مثل حزب اردوغان و امثالهم. فرض را بر این می گذاریم که دولتی را که مجاهدین در آن شراکت دارد، یک دولت پارلمانی است که مجاهدین در آن اکثریت کرسی ها را به خود اختصاص داده است. از ‌آنجا که مجاهدین یک جریان مذهبی – اسلامی است، سیاست خارجی آن سیاستی خواهد بود بر مبنای باورهای مذهبی خدشه ناپذیر آن. اگر مثل رژیم اسلامی ایران و دولت آل سعود دولتها را برای بستن چاپخانه ها و مجلات ضدمذهبی زیر فشار نگذارد، در مقابل حمله به، و ترور آنها یا هورا خواهد کشید و یا در بهترین حالت ممکن سکوت خواهد کرد. نقد و مسخره کردن باورهای اسلامی در فرانسه و دانمارک را بر نخواهد تابید و سر بریدن معلم تاریخ را محکوم نخواهد کرد. همین حالا هم اینگونه است. مجاهدین در شورای ملی مقاومتش نیروی اول است و سیاستهای این شورا، داخلی و خارجی آن، سیاستهای مجاهدین خلق هستند.



"همزیستی مسالمت آمیز" با یک نیروی اسلامی در منطقه ای به حساسیت خاورمیانه یک جوک بی مزه ای بیش نیست. سر کار آمدن یک نیروی مذهبی دیگر در خاورمیانه، فقط بر درد و آلام مردم در این منطقه خواهد افزود. یک نیروی اسلامی مثل اخوان المسلمین، داعش، بواکوحرام، نئوعثمانی ها و غیره، خود ‌آتش بیار معرکه هستند و امثال آنها در آینده هم (مجاهدین خلق و شورای ملی مقاومتش) خواهند بود. و درست به همین دلیل و تجربه ۴ دهه حکومت اسلامی در ایران و وحشی گری نیروهای اسلامی در این منطقه، پاشنه ‌آشیل مجاهدین اسلامی بودن آن است.



۱۹ اکتبر ۲۰۲۰


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر